HANDBALL CUP OIRSBEEK

facebook
Nog maar...
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
 
 
Status bezetting
Vrijwilligers compleet
Vrijwilligers gezocht!
Medewerkersschema 2020

Beste leden, ouders en sympathisanten van HV Zwart-Wit,


Zoals in voorgaande edities, zijn we ook voor deze editie van het toernooi opzoek naar vrijwilligers om ons toernooi in goede banen te kunnen leiden. Zonder deze vrijwilligers is het voor ons niet mogelijk om het toernooi te organiseren.

We willen daarom een beroep doen op iedereen die iets kan en wil betekenen voor ons prachtige evenement. Leden en ouders zullen uiteraard worden benaderd, maar we willen ook onze deuren openzetten en houden voor de mensen die onze club een warm hart toe dragen en graag hun steentje zouden willen bijragen aan deze mooie traditie.

Wilt U een steentje bijdragen en een van de vele activiteiten op ons toernooi willen vervullen, dan kunt U zich opgeven bij onze contactpersoon voor de personele inzet:

Chantal Reubsaet (chantal_handbal@hotmail.com).


Ook van onze eigen leden en ouders hopen wij weer op veel steun, we hebben dit jaar veel zaken weer in eigen beheer, wat inhoudt dat er ook meer werk voor handen is, dan in voorgaande edities. Het is een toernooi voor jullie, maar ook door jullie. Zonder jullie gaan wij het toernooi niet kunnen organiseren en doen daarom middels deze weg nogmaals een dringend beroep op jullie inzet en medewerking.

Wij hopen op vele positieve reacties en willen jullie daarom bij voorbaat ook al bedanken voor jullie medewerking en inzet!


Met sportieve groet,

De Toernooicommissie

Hiernaast vindt u een lijst van alle dagen waarop wij vrijwilligers zoeken. Door op de betreffende dag te klikken, krijgt u per dag te zien, welke wekrzaamheden voor die dag ingevuld moeten worden, inclusief de tijden en eventueel de contactpersoon. Bij de taken staat ook een indicatie of de betreffende taak al is ingevuld. Heb je een bepaalde voorkeur voor een bepaalde taak, zorg dan dat je tijdig dit opgeeft bij bovenstaande contactpersoon. Is een taak reeds ingevuld (indicator: groen) dan dan kunt u zich hier niet meer voor opgeven.

Beste leden: denk ook aan het fluiten van de jeugdwedstrijden op zaterdag